Choď na obsah Choď na menu
 


1DvsTheWanted

*Thomas Parker @TomTheWanted

 

@LouisTomlinson you even talk about us at your own gigs. Are you that upset you didn't get in this band?

---

 

@Louis_Tomlinson dokonca o nás hovoríš na vaších vlastných koncertoch. To si až tak načtvaný, že si sa nedostal do nešej kapely?

 

*Louis Tomlinson @Louis_Tomlinson

@TomTheWanted Interesting you have to entertain your many followers with lies. I actually think you could be the biggest twnt on twitter.

---

@TomTheWanted Zaujímavé, že musíš klamať toľko množstva svojích followerov veľkými klamsvami. Myslím, že si najväčší Twitter úbožiak.

 

*Louis Tomlinson @Louis_Tomlinson

@TomTheWanted why don't we make your next singel our movie soundtrack ?

---

@TomTheWanted prečo si vlastne neurobiť z vášho ďalšieho nového singlu soundtrack do našého nového filmu ?

 

*Thomas Parker @TomTheWanted

Hmm @Louis_Tomlinson I'd love to meak the soundtrack to Mean Girls 3

---

Áno, @Louis_Tomlinson rád by som dal náš single k filmu Protivné Sprosté Divčatá 3

 

*Louis Tomlinson @Louis_Tomlinson

@TomTheWanted You clearly spend too much time on twitter. Funny that face to face you act like a little girl. Goodnight old friend.

---

@TomTheWanted Očividne tráviš na twitteri veľa času. Je vtipné, že keď sa stretneme face to face, chováš sa ako malé dievča. Dobrú noc starý kamarát.

 

*Liam Payne @Real_Liam_Payne

@TomTheWanted

@Louis_Tomlinson p.s. tweet out when you have someone to speak to our drummer ha more followers that you

---

@TomTheWanted

@Louis_Tomlinson p.s. twittuj, až keď budeš mať ludí, ktorí ti to budú čítať. Dokonca aj náš bubeník má viac followerov ako ty


Môj názor/My opinion:

*Kaja-Niall follow me @kaja199932

@Louis_Tomlinson

@TomTheWanted I do not want to force anyone into anything, but I think I'm right. Can not read it after me, but I tried to translate it into English as I could. You should stop guessing. A lot of people making fun of you and some of the arguments do not feel good. (as I do, I fear that this will turn out) Journalists must of you have a gold mine. They will make you monsters. Already a make fun of you and if you continue, they will continue to do so. We do have such love what you are and what you are doing for us. I think that no one would want you to stop doing what you're doing.
P.S. I am Directioner ♥

---

@Louis_Tomlinson

@TomTheWanted Nechcem nikoho do ničoho nútiť, ale myslím že mám pravdu. Nedá sa to po mne prečítať, ale snažila som sa to preložiť do angličtiny ako som mohla. Mali by ste sa prestať hádať. Veľa ľudí si z vás robí srandu a niekrorý z tejto hádky dobrí pocit nemajú. (tak ako ja, bojím sa ako toto dopadne) Novinári musia z vás mať zlatú baňu. Urobia z vás netvorov. Už teraz si z vás robia srandu a ak budete pokračovať, budú pokračovať aj oni. My vás máme radi takých aký ste a za to čo pre nás robíte. Myslím že nikto by nechcel aby ste prestali robiť to čo robíte.
P.S.: Ja som Directioner♥

 

Píšte svoje názory tiež♥♥♥
 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.