Choď na obsah Choď na menu
 


Kamaráti či niečo viac 30

13. 5. 2013

...všetci sme sa dobalili a vyľahli pri telku. Ja som Nialla zavolala do izby, kôli narodeninám, ktoré bude mať zajtra Jess. Kúpili sme jej darček a museli sme ho nejako zabaliť a schovať. Nastal večer. Všetci sme si išli ľahnúť. S Niallom sme ležali v posteli a rozprávali sme sa. Zaspali sme. Ráno som sa zobudila. Vedľa mňa ležala Vaness. Ešte spala, teda len do vtedy dokým som ju nezobudila:

K: ,,Vaness? Čo tu robíš?,,

V: ,,Ráno prišiel do našej izby Niall po Zayna. Stále sa rozprávali ako zobudiť Liama bez toho aby sa nezobudila Jess, ja som chcela ešte spať tak som si išla ľahnúť pri teba,, - obe sme sa pousmiali a započuli sme "Už zase, prečo ja? Nieeeeee!!!!!!!".

V+K: ,,Jess okúsila rannú vodu bazéna,,

K: ,,Poďme sa pozrieť,, - rýchlo sme zišli dole. Videli sme oklo bazéna stáť chalanov (okrem Harryho) a Jess v bazéne. Všetci sme sa smiali. Harry zišiel dole už oblečený (len rifle a tričko)

H: ,,Nemeškáme?,, - pozeral sa na hodinky

V: ,,OMG, áno, poďme sa chystať.,, - Jess vyliezla z bazén a všetci ostatný sme sa išli pripravovať. Harry a Zayn nosili z hora dole tašky a kufre, Niall balil moju gitaru a ostatný sme robili čo sa dalo. (Ja som s Louisom robila raňajky, Liam zakryl bazén a baby kontrolovali izby.).

N: ,,Hotovo,,

Z+H: ,,Hotovo,,

L: ,,Hotovo,,

V+J: ,,Okná zavreté, všetko vytihnuté z elektriky. Izby sú fajn,,

K: ,,Loui, nemusí to byť zabalené ako pre kráľovnú,, - Loui balil sandwiche. A pravdaže to muselo byť dokonalé.

K: ,,Ok, môžme ísť,, - pobrali sme si veci a išli sme. Cesta do Bratislavi trvala asi dve hodinky. A do Londýna tiež. Keď sme prišli do Londýna  každý sme sa hrabali domov. Večer máme koncert, tak sme sa len rýchlo vybalili. Do tašky sme si dali veci, ktoré si večer oblečieme na koncert. Ja nemusím nejako extra vyzerať, budeme s babami hrať iba na gitarách. Spievať nebudeme. Je to ich koncert. Išli sme na generálku. Ten čas letel ako dibol. Prišla osudná siedma hodina. Vystúpili sme na pódium. Všetci kričali, výskali, niektorý mali plagát, na ktorom sme boli všetci (chalani a my tri baby). Rútili sa mi do očí slzy. Vadržala som to. Toľko emócii sa u mňa vysptriedalo a to sme stáli iba dve minúti. Prvé dve pesníčky sme mali byť na pódiu s chalanmi a potom mali pokračovať bez nás. Ako prvú sme spievali "Oh My Dream" z albumu "Because I Love You". (tieto dve pesníčky majú odo mňa) Ako som sa tak obzerala, v prvom rade som zbadala Kristínu, Táňu a Emmu. Najskôr mi boli ukradnuté. Ale keď sme začali spievať "Because I Love You" Kristína nad svojou hlavou držala plagát, na ktorom som bola ja a Niall a cez celý plagát bol červený kríž. Snažila som sa t prehltnúť, ale to ako sa na mňa pozerala bolo hrozné. Prestala som hrať, poloťila som gitaru a bežala som preč z pódia. Niall sa za mnou rozbehol. 

N: ,,Kaja, počkaj!,, - neposlúchla som. Zobrala som si tašku a bežala som preč. Niall ma dobehol akurát v tedy keď som vyšla z Arény.

N: ,,Čo sa deje?,,

K: ,,Ty si to nevidel?,,

N: ,,Práveže videl, dosť ma to nahnevalo, ale ja nechápem prečo ti to robí,,

K: ,,Ona to robí už 10 rokov. Nikdy neprestane. Chce nás rozdeliť,,

N: ,,Ale prečo?,,

K: ,,Žiarli, aj ja by som žiarlila, ale takéto veci by som nerobila.,,- Niall ma objal, ja som plakala a Jack nás vyrušil v rozhovore

Ja: ,,Prepáčte že ruším, ale máte prestávku a fanúšikovia vám majú twittovať,,

N: ,,Idem, Ideš aj ty?,,

K: ,,Idem domov,,

Niall, keď sme boli na letisku...XOXO

 

 

aty_s_rciaabjfz.jpg_large.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

1D

(anonym, 16. 5. 2013 22:41)

Toto mi nemôžeš urobiť.... prosím daj ďalšiu časť ;D

Awww...

(Vaness, 13. 5. 2013 21:27)

:3 uplne best!..tesim na pokracovanie a dalsiu cast ;) .. tym sa ten bazen nejak moc paci :D

Re: Awww...

(1D-♥, 14. 5. 2013 19:26)

no?! heh...XOXO