Choď na obsah Choď na menu
 


Kamaráti či niečo viac 32

23. 5. 2013

 ...

N: ,,Halo?! Kraja?! Si tu?,,-nikto sa neozyval, začal som sa báť. Zavolal som Kaji. Nezdvihala. Na stole som našiel obalku, otvoril som ju a z nej som vybral náhrdelník a dopis: "Prepáč že som ti nezavolala aňi nic podobné, ale pozerať sa na to ako kazím všetko čo mám rada je pocit, ktoŕ nemám rada. Dosť že som porazila život sebe, nebudem ho kaziť daľším ľuďom.". Zavolal som Vaness. Opýtal som sa jej kde išla Kaja. Ona nevedela tiež, bola na tom tak isto. Ale napadlo ju ze v Manchestri ma krstnych rodičov. V tom momente som sa začal balit a išiel som do Manchestra. 

---Kaja

Prišla som do Manchestra a hneď som sa pratala ku krstným. Všetko som im povedala. Sadli sme si do obývačky. Ja som stále plakala a moji krstný rodičia po chvíli išli spať. Ja som pozerali telku a ležala som na gauči. Zrazu zavonil zvonček. Išla som sa pozrieť cez okno. Zbadala som Nialla. 

K: ,,och nie...,, - pomyslela som si. Zo zadu prišiel môj krstný a povedal " nezaslúži si to ", pousmial sa a išiel naspäť do izby. Dala som si sveter a išla som. 

N: ,,ahoj...,,- otočil sa ku mne a ja som videla tie jeho uplakané oči, jaj. 

K: ,,ahoj...,,

N: ,,Čo sa stalo? Prečo si odišla?,,

K: ,,Čítal si to či nie?! A ako si vedel že som tu?,,

N: ,,Tak nejako som tešil.,, - pousmial sa a chytil ma za ruku. Ja som sa mu pozerali do uplakaných ǒcí. On sa pozeral na zem. Z vačku vytiahol náhrdelník a držal ho v ruke. Ja som náhrdelník chytila do ruky. Niall mi ho zapol a pobozkali sme sa...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

1D

(anonym, 8. 6. 2013 15:30)

krásne... už sa neviem dočkať na novú časť :D
PS:kedy bude nová časť ?