Choď na obsah Choď na menu
 


Kamaráti či niečo viac 33

24. 6. 2013

 ..Niall si vzal tasku a išli sme dovnútra. Krstny už spal. Chvíľu sme sa rozpravali a zaspali sme aj mi. 

---Niall

...ráno som sa zabudli skôr ako Kaja. Pomaly som vyšiel z izby a išiel som do kúpeľni. Po ceste som narazil do botnika. Auu...dosť to bolelo. Nohu som si od bolesti chytil pred pred kúpeľnou a z kuchyni sa ozval smiech. 

N: ,,dobre ráno,,

KO: ,,ahoj,, pousmial sa a ja som si pri nho sadol. Začali sme sa rozprávať o katrin. Povedal mi že to mala pestre. Ale nechcel mi povedať ako to myslel. Pomaly sa balil a išiel do prace. Zostal som sedieť nechápavo v kuchyni. Katrin mi nikdy nehovorila o jej minulosti a hlavne nie o rodine. 

---Kaja

rano som vstala a začala som sa obzerat okolo seba. Niall vedľa mna nebol. Zacala som ho hladat. Sedel v kuchyni.

K: ,,Dobre ranko..,,

N: ,,Ahoj,,- bol smutny a zamysleny..

K: ,,Co sa stalo?,,- Niall sa zo stolickou posunul a potlapkal si po kolene. Ja som na nho si sadla a zacali sme sa rozpravat.

N: ,,Mali by sme sa porozpravat o tvojej rodine.,,

K: ,,Co by si chcel vediet?,,

N: ,,vsetko,,

K: ,,Ked som mala rok tak sa moji rodicia rozviedli. Ked som to pochopila tak to uz bola moja matka tehotna s mojim nevlastnym otcom. V skole vsetci o vsetkom vedeli. Ale ked prisla Kristina a vetko sa dozvedela tak bolo zatial vsetko OK. Ale ked mi chlapec, ktory sa mi nikdy nepacil ale jej ano povedal ze sa mu pacim zacala ma nenavidiet. Zacala to zneuzivat.,,- zacala som plakat. Niall plakal so mnou. Potom ma zacal upokojovat.

N: ,,Neideme do sturbucksu?,,

K: ,,Hej..podme,,- utrela som si slzy a pousmiali sme sa na seba...

Obliekli sme sa a popri tom sme sa aj pobalili. Zobrali sme si vsetky veci a isli sme do mesta. Trochu sme sa pomotali po obchodoch, isli sme na cokoladu a tak trochu sme sa pofotili s fanusikmi. Neskor sme isli este do hudobneho obchodu. Niall povedal ze si tam musi nieco vybavit tak som sa tam zacala motat. Akurat som si obzerala gitari. Niall ma zo zadu naplasil. Drzal v ruke dva obali a v nich boli urcite gitari.

K: ,,Tie obali su prazdne alebo v nich nieco je?,,-Niall isiel vybuchnut od smiechu..

N: ,,Doma uvidis,,-pousmial sa a vyrazili sme do Londyna..

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

1D <3

(anonym , 30. 6. 2013 18:44)

už sa teším na novú časť :D :D