Choď na obsah Choď na menu
 


Kamarati ci nieco viac 34

28. 8. 2013

*tak a mate tu novu cast, chcela by som zacat novu jednodielovku. Tak piste do komentov ci by ste chceli a ci mam pokracovat v tejto.  *

 

Ked sme dorazili do Londyna isli sme rovno domov. Bol uz vecer tak sme sa vybalili porozpravali a Niall vytiahol tie dva obali na gitaru..

---Vaness (este na koncerte)

Z: "Kde isiel Niall a Kaja?"

V: "Katrin zmizla a Niall isiel za nou" - Zayn si vzdychol a v tom presiel okolo nas Harry. Bol dost nahnevany.

Z: "Harry co chces spravit?"

H: "Ja tej krave ukazem!!" - bol nahnevany ako nikdy. Bala som sa ze uroby nejaku debilinu

Lo: "Harry myslim z by si to mal nehat tak. Viem ze si nastartovany, nie si sam. Mna to trapi tiez. Chcem Katrin pomoct. Ale ked do toho zasiahneme tak jej to len pokazime." - Harry sa ukludnil a mne zazvonil mobil:

"Ano?"

"Ma Katrin v anglicku nejaku rodinu?"

"Niall? Co sa deje?"

"Ona usla. Ja ju chcem spat" - poslala som mu adresu a isli sme so Zaynom domov. Louis isliel s nami. Doma sme sa chvilku rozpravali a on potom odisiel. Zayn isiel do sprchy a ja som pozerala televizor. Na vsetkych kanaloch bolo nieco o Niallovi a Katrin. Ako usla z koncertu. Prislo mi to luto a zacala som plakat. V tom prisiel Zayn prisiel ku mne a zacal ma obymat. Zodvihol ma na ruky a odniesol do postele. Lahol si pri mna a pockal kym som zaspala. Rano ked som sa zobudila Zayn pri mne nelezal. Postavila som sa a isla som potichu do kuchyne a ked som ho pocula ako krici do telefonu "ty sa do toho nestaraj, to je moj zivot a moja starost. Teba do toho nic s kym ja chodim" my bolo jasne ze sa jedna o mna.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

<3

(v utajení , 23. 12. 2013 20:35)

táto poviedka je úžasná.... teším sa na novú časť, dúfam že ju pridáš čo najskôr :))) ((máš talent :D

:O

(Vaness , 22. 9. 2013 23:20)

Pridaj novú časť! :OO

Re: :O

(1D-♥, 15. 11. 2013 21:16)

Prepacte ze nepisem nove story.. ale pokazil sa mi pocitac a teraz je v oprave, takze asi tak na silvestra sa rozbehnem naplno :)) takze teraz pisem z sesternicinko macbooku :// dnes, alebo zajtra vam sem pridam asi dve alebo tri :))

<3 kedy bude nová časť

(anonym <3, 14. 9. 2013 16:10)

Už sa teším na novú časť <3