Choď na obsah Choď na menu
 


#1 Love Story

4. 7. 2013

...Dnes som sa pripravovala na moj odchod. Idem do Londyna na skolu. Mam 18. O par dni 19. Uz sa tesim.

"Zbalila si si vsetko?" - moja matka uz zase zacala hystercit.

"Ano mami, neboj sa" - byvat budem u kamaratky. Pisali sme si cez twitter. Anglictina mi ide dokonale takze nemam problem. Nastal cas rozlucky. Nikto iny neplakal jedine moja matka. Rozlucili sme sa a ja som nastupila do auta. Odviest ma isla moja banda kamaratov. Medzi nimi bol chalan (Nicolas), s ktorym som chodila par dni do zadu. Bol smutny a dost nestastny. Vystupili sme na letisku, so vsetkymi som sa rozlucila a Nicolas ma isiel odprevadit az dnu.

"Ja som to tak nemyslel v ten vecer" - zacal sa mi ospravedlnovat. Rozisli sme sa totiz len kvoli tomu ze som isla prec a on sa bal ze sa zamilujem do niekoho ineho.

"Nemusis, sme kamarati,..."

"Ale ja chcem vsetko vratit spat"

"Nemyslis ze je neskoro? Mozeme si pisat, ale co bolo bolo. Chcel si sa rozist, nech sa paci." - zobrala som si kufre a isla som si booknut kufor. Let bol strasny. Jedno dieta sedelo vedla mna aj s nejakym starcekom. Dieta stale nieco vymyslalo a starcek chrapal. Ale ja som to vyriesila. Nasadila som si sluchadka a podme. One Direction naplno. Ked sme prileteli tak ma uz vonku cakala moja kamaratka Kate.

"Ahoooj" - hodila sa mi okolo krku. Za nou stal nejaky chalan, najskor som si myslela ze to je jej priatel ale ked sme sa zoznamili tak som zistila ze je to jej brat. Ma 20 a vola sa Andy. Fesak, ale nemohla by som si zacat s niekym kto mi teraz bude ako brat.

"Naozaj nebude vadit tvojim rodicom ze..."

"...ale prosim ta...su nadseny"- skocila mi do vety. Zobrala mi kufor a zacala ho nakladat do auta. Ja som ale nemohla odtrhnut oci od Andyho usmevu. Boze a ako na mna pozeral, stale sa usmieval a ... Aaach, bol zlaty. Sadli sme si do auta a prisli sme k nim domov. Ich rodicia doma neboli, pretoze isli pracovat do inej krajiny. Kate mi hovorila ze jej rodicia su doma iba na prazdniny. Cize doma sme boli iba ja, Kate a Andy. Zlozila som sa v izbe. Kate si musela odbehnut volaco vybavit. Ja som sa zacala vybalovat, zapla som si iPod a one direction.

"Aj ty si nakazena tymito chalanmi?"

"Prepac, ja si to dam tichsie ak ti to vadi"

"Ale nie, popravde ich mam rad, ja len ci patris medzi Directionerky ci ako sa volate"

"Hej.." - pousmiala som sa a Andy si sadol na moju postel.

"Nechcela by si ist dnes na party? Ty a ja?"

"A Kate?"

"Dnes ma nocnu..."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.